مبل‌شویی  یکی از سرویس‌های پرطرفدار و کارآمد در حوزه‌ی خدمات خانگی‌ است. در مبل‌شویی با دستگاه، مبلمان و مواردی مانند صندلی‌های نهارخوری، کوسن و تشک‌های خوشخواب نیز تمیز می‌شوند. با استفاده از دستگاه های مبل شویی و حرفه‌ای نیازی به جابه‌جایی مبل‌ها نیست. همچنین نگران کهنگی رویه مبل یا خوابیدن پف مبل در اثر شستشو نباشید. اگر این سرویس را از جای معتبری دریافت کنید، حتی باعث افزایش عمر مفید مبل خواهد شد.

شستشوی مبل در منزل چگونه انجام می شود؟

شستشوی مبل در منزل با دستگاه مبل شوی انجام می شود. شما می توانید برای شستشوی انواع مبل در منزل از خدمات مبل شویی های معتبر استفاده کنید. مبل یک اثاث خیلی مهم برای منزل می باشد. خانم های خانه دار بیشتر از مبل در دکوراسیون منزل استفاده می کنند. کسانی که برای شستشوی مبل در منزل انتخاب می کنید. خیلی دقت کنید و با تحقیق کامل آنها را انتخاب کنید که در کار و حرفه خود متخصص باشند.

مبل شویی در محل شامل مراحل زیر است

  • مرحله اول: متخصص مبل شویی از هر شرکتی که باشد باید مبل را شناسایی کند و نوع و جنس مبل را بشناسد. تا بتواند برای شستشویی آن از مواد بهتر و مفیدی استفاده کند.
  • مرحله دوم: متخصص مبل شویی باید مبل را با جارو برقی یا دستگاه مکنده ای که در اختیار دارد کامل جارو کند و آلودگی های روی مبل را جمع کند تا بعد از شستشو مبل کدر نشود.
  • مرحله سوم : متخصص یا سرویس کار مبل باید مبل را با دستگاه دریلی که در اختیار دارد به گونه ای شستشو دهد که تمام شیار ها و درز های مبل را شستشو دهد و تمیز کند.
  • مرحله چهارم : در این مرحله باید مبل را با دقت بررسی کند. تا اگر بر روی مبل لکه ای خاص و یا سیاهی باشد آن را با مواد مخصوص لکه بر تخصصی لکه برداری کند.
  • مرحله پنجم : مرحله پایانی می باشد. در این مرحله متخصص باید دستگاه مکنده دو یا سه موتوره داشته باشد تا بتواند به راحتی آب و مواد شوینده ای که برای شستشوی مبل استفاده شده را وکیوم کند.

 

شستشوی انواع مبلمان

مبل شویی همانند شستشوی فرش ماشینی و دستباف و… یکی از خدماتی است که قالیشویی ها و شرکت های خدماتی به شما ارائه می دهند. در نظر داشته باشید که تیمی که برای شستشوی مبل در منزل می فرستند، مبل های شما رامثل روز اول تمیز می کنند. جنس پارچه و نوع لکه های روی مبل تان چگونه مبلمان شما را مثل روز اول تمیز کنند. این کار با دستگاه ها، فرچه ها و برس های مخصوصی انجام می شود. نکته حائز اهمیت در این روش این است که کارگران دستگاه هایی دارند که با مکش بالا، آب اضافی درون مبل را به داخل خود می کشند و همین امر، که در خانه امکان پذیر نیست، باعث می شود مبل هایتان اصولی شسته شده و پوسیده نشوند. نکته دیگری که باید به آن بپردازیم این است که اغلب روی مبلمان ها پر از لکه های انواع غذاها، میوه ها و مخصوصا اگر فرزند خردسال داشته باشید، خوراکی های عجیب و غریب است. گاهی اوقات این لکه ها به دلایل مختلفی قدیمی می شوند. شما قطعا نمی دانید که همه این لکه ها را با چه روشی می توانید پاک کنید و از طرفی در این میان جنس مبل شما نیز مهم است.

 

معرفی انواع روش های شستشوی مبل

شستشوی مبل بر اساس نوع و جنس پارچه مبلمان شما متفاوت است. شناسایی روش مناسب، نیازمند تجربه و دانش در مورد انواع مبلمان است.  پیشنهاد می‌کنیم اگر دانش خاصی در مورد مبل شویی ندارید از مبل شویی های معتبر که در سطح شهر فعالیت می کنند کمک بگیرید.

۱-شستشو مبل با دستگاه مبل شویی:

دستگاه مبل شویی همان دستگاه بخارشویی است. در این روش از فشار و گرمای زیاد بخار ایجاد شده، برای از بین بردن لکه، گرد و غبار و سایر ذرات ناسالم استفاده می‌شود. درجه حرارت بالا نیز باعث از بین رفتن تمام میکروب‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌های مضر می‌شود. در این روش رطوبت اضافی و سایر کثیفی‌ها از مبل خارج می‌شود و می‌توانید مطمئن باشید که مبل شما خیس و مرطوب نخواهد بود. جمع شدگی و ایجاد چین و چروک در این روش اتفاق نخواهد افتاد. کل پروسه شستشو با دستگاه مبل شویی 1 الی 2 ساعت خواهد بود. پس سریعترین راه شستشو مبل استفاده از دستگاه مبل شویی است. این روش به نسبت روش‌های دیگر ارزان‌تر و مقرون به صرفه‌ تر است و کیفیت بالایی دارد.

۲-شستشوی مبل با روش کربناسیون

یکی دیگر از روش‌ های مبل شویی است که بین ۴ تا ۶ ساعت طول می‌ کشد. برای شستشو فقط نیاز به مقدار کمی محلول شوینده کربناته جوشان است. میزان مصرف آب در این روش بسیار پایین است. با اضافه شدن این محلول به سطح مبل، میلیون‌ ها حباب گاز دار به بافت پارچه نفوذ می‌ کنند. این حباب‌ های کوچک تمام گرد و غبار و آلودگی مبل شما را از بین می‌ برند. در پایان شستشو نیز به راحتی از بافت مبل جدا می‌ شوند. بعد از شستشو به این روش یک لایه محافظتی روی مبل شما به وجود می‌ آید. همچنین باعث می‌ شود مبل شما در آینده کمتر گرد و خاک و آلودگی را به خود جذب کند.

۳-شستشوی مبل با استفاده از مواد شیمیایی

در این روش هم از مواد شیمیایی ایمن استفاده می‌ شود. این مواد مشکلی در پارچه مبلمان شما ایجاد نخواهند کرد. در این روش از فشرده سازی شامپو و یا ماده شوینده مورد نظر استفاده می‌ شود. این شامپو به سرعت ذرات و سایر آلودگی‌ های مبل را از بین می‌ برد و زمان خشک شدن مبل را به حداقل می‌ رساند. با استفاده از این روش تقریبا می‌ توانید بلافاصله بعد از شستشوی مبل با خیال راحت روی آن بنشینید.

۴-شستشوی مبل با استفاده از فوم سبک

این روش یکی از متداول‌ ترین روش‌ های شستشوی مبل در منزل است. اصلا شاید شما هم در خانه تکانی‌ های عید تجربه این کار را داشته باشید. در این روش شامپوی مخصوص را با آب مخلوط می‌کنند تا کف یا فوم به وجود بیاید. حالا با دست تمام فوم را روی مبل پخش می‌کنند. بعد از گذشت مدت زمانی با استفاده از حوله نرم یا اسفنج مبل را تمیز می‌کنند. این شستشو تا رفع تمام لکه‌ها و آلودگی‌ها ادامه پیدا می‌کند. در آخر نیز مبل در مجاورت هوا خشک می‌شود. میزان رطوبت بالا یکی از مشکلات این روش است. برای سریع‌تر خشک شدن و به حداقل رساندن آسیب به مبل، معمولا از پنکه استفاده می‌شود.

۵-شستشوی مبل به روش خشک شویی

این روش دقیقا مثل شستشو با فوم است در حالی که اصلا از آب استفاده نمی‌ شود. در این روش یک پودر مخصوص، سرتاسر مبل و محل لکه‌ ها ریخته می‌ شود. بعد از گذشت مدت زمان کافی و اثر این پودر، تمامی ذرات باقی مانده توسط جارو برقی، جارو می‌ شود. از آنجایی که در این روش خبری از آب نیست بهترین روش برای تمیز کردن مبلمان چوبی به شمار می‌ رود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *